Adidasi cu GPS

E incredibil nu?!Nike,Adidas si Reebok se chinuie sa aduca pe piata modele cat mai sport,si cat mai bune pentru alergat(eeee se chinuie si  ei sa faca ceva care sa se cupleze cu ipod-ul sau Iphone-ul)dar totusi ceva mai ingenios nu am vazut.

Aeterex, o companie producatoare de pantofi sport speciali pentru oameni cu diferite probleme medicale impreuna cu corporatia GTX lucreaza pentru a lansa un model de pantofi sport cu un emitator GPS integrat. De ce ar face insa cineva astfel de pantofi?Se pare ca adidasii cu GPS vor fi destinati persoanelor care sufera de boala Alzheimer. Aceasta boala afecteaza cortexul cerebral, iar persoanele in varsta care sufera de ea adeseori ajung sa rataceasca ore in sir, uitand drumul catre destinatia spre care pornisera.

Pantofii emit cu regularitate un semnal GPS care va afisa folosind Google Maps pozitia celui care ii poarta, facand-ul pe acesta mai usor de gasit in situatia in care s-ar fi pierdut.

Un model final va fi pus in vanzare, cel putin pe piata americana, undeva spre finalul acestui an. Nu este precizat pretul sau daca vor fi facute si masuri mai mici, pentru parintii care ar dori sa ii foloseasca pentru a-si supraveghea copiii si ar dori sa recurga la o astfel de solutie.

GENIAL!!!!

Reclame

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: